Fantastick broji preko 240 motiva u 15 različitih kategorija, svaki dostupan u 32 boje i nekoliko dimenzija što čini izbor od preko 750.000 različitih kombinacija, za svačiji ukus i svačije želje.

 

Nalepnice ili stikeri za zid su najmoderniji oblik dekoracije enterijera samolepljivim motivima svih boja i oblika. Od svetlećih stikera, preko nalepnica za pločice, do kreativnih stikera oko prekidača i utičnica.

   

Cvetni motivi

Svetleći stikeri

Dečija soba

Tekstualni

 

 

Fantastick je specijalizovan u visokom kvalitetu koji pretvoramo u neverovatne zidne nalepnice – stikere. Samolepljive zidne nalepnice su veoma pristupačan način da dodate sjajan privremeni ili stalan dizajn vašem prostoru. Oni su idealni za gotovo bilo koju zidnu površinu koju želite oživeti.

Nudimo širok raspon ideja za naglašavanje zidova vašeg doma ili kancelarije. Naši zidni stikeri su izrađeni s posebno dizajniranim lepilom koje neće oštetiti vaše zidove. To im omogućava laku primenu, održavanje i uklanjanje. Naša web stranica sadrži stotine raznih motiva u 32 boje koje vam stoje na raspolaganju. Sve to čini hiljade kombinacija, za svačiji ukus i svačije želje. Ako slučajno ne možete pronaći nešto što vam je zagolicalo maštu, imamo sjajan tim dizajnera spremnih napraviti stiker od bilo koje vaše ideje.

Kvalitet. Mi koristimo samo najkvalitetnije folije. Nećete naći ni jedan ‘Made in China’ stiker kod nas. 🙂 Naše folije su testirane. Fantastick zidne nalepnice i stikeri su izrađeni od samolepljive mat folije tako da izgledaju kao da su naslikani na zidu. Folija je obložena samoljepljivom podlogom tako da ne morate praviti svoj lepak i komplikovati sa time. Ljepilo je napravljen da bude trajno, sve dok stiker prvi put ne skinete sa zida.

Dizajn. Fantastick ima vrlo visok standard za proizvode i dizajn koji stvaramo. Pre nego što se dizajn prihvati kao proizvod, on je pregledan i proveren kako bi bili sigurni da poseduje kvalitet potreban za biti označen Fantastick stikerom. Sigurni smo da svaka nalepnica ima pravi oblik i finoću, tako da kad je na zidu, izgleda točno onako kako ste ga zamislili.

Usluga. Znamo da se ponekad postavljanje zidnih nalepnica i zidnih stikera može činiti malo nezgodno. Zbog toga vam stoji na raspolaganju detaljno uputstvo za lepljenje. Takođe nas možete i kontaktirati putem telefona ili poruke za bilo kakvu pomoć ili informaciju.